Ny Pink Floyd-kopi: Til en fredag aften i den lokale

25/1-19 i Kulturhuset, Korsør: Any Colour You Like ***/***

Nyt Pink Floyd kopiband, så nyt faktisk, at det ifølge min ledsager på fredags-turen til Korsør, Jan Floor, kun var bandets femte eller sjette koncertoptræden nogensinde. Den første var i Rotationen i Holbæk, hvor Floor er frivillig medhjælper og webmaster for arrangørforeningen, Sidesporets Musikklub.

Ved den lejlighed tilbød Floor som en vennetjeneste at hjælpe det nyetablerede band, Any Colour You Like, med at få bandets hjemmeside op at køre. Den slags hjælp er fribilletter værd, så Floor skaffede os på gæstelisten til en gratis koncert-aften i Kulturhuset i Korsør.

Bandnavnet, Any Colour You Like, er hentet fra et nummer på Pink Floyd´s multimillion-sælger Dark Side of the Moon. Og musikken? Jooh, såmænd. Okay kopi-versioner. Fin blanding af Pink Floyd´s kendte klassikere og nogle mindre kendte album-numre. Godt nok til en fredag aften i den lokale musikklub, hvis lejligheden skulle byde sig.

Men – bare til sammenligning – også uden de generende lydproblemer som distraherede en del gennem gruppens første sæt i Korsør, kommer Any Colour You Like i mine ører (endnu) ikke i nærheden af de skarpere, mere erfarne, danske kopi-kolleger i Pink Floyd Project.

Men vi havde en hyggelig lille fredagstur til Kulturhuset i Korsør. Og det varslede snevejr på hjemturen til Holbæk gav heldigvis ikke problemer.

Udgivet i Koncerter, Set & Hørt.