Tiden går: Billy Cross m. Band i Rotationen

11/1-2019 i Rotationen, Holbæk: Billy Cross m. Band ****/**

Billy Cross, 72 flot velholdte år efterhånden, og hans velsmurte Band til “dansearrangement” med et klassisk, fodvippende rock (n´roll)-repertoire om biler og damer fra dengang Billy-boy himself var en ung og – efter eget udsagn – allerede dengang pigeglad New York´er.

Eftertanke: Det var 40 år efter jeg så Billy Cross på en scene for første gang. Dengang var han stjerne-guitarist for Bob Dylan som gav koncert i Scandinavium i Gøteborg den 11/7-78 (og ekstra-koncert dagen efter). Jeg var dengang ny-uddannet journalist og ansat på Holbæk Amts Venstreblad, hvor jeg blandt andet skrev om musik. Avisen betalte togturen til Gøteborg. Det med arbejdstiden fandt vi bare ud af. Anmeldelse blev bragt i avisen .. som blev trykt i et oplag på plus 20.000 eksemplarer på den adresse, i det bladhus, på det sted midt i den gamle trykkerihal (nu Rotationen), hvor jeg nu sad og så Billy Cross Band så elegant fyre op under de halvandet hundrede glade, måske endda taknemmelige, jævnaldrende, som havde prioriteret denne fredag aften i de hyggelige ny-gamle rammer i det gamle bladhus i selskab med en sympatisk og lyslevende musikalsk legende. Tiden går, som man siger …

Musik- og spisebilletter (på Vandrerhjemmet) til arrangementet var en 40 års bryllupsgave til Kirsten og Jens fra Torben og Ulla, Karen og mig. Fin aften, sluttede på Bar 1841.

Udgivet i Koncerter, Set & Hørt, Venstrebladet.