Tidsfordriv? Dagbog? Terapi eller måske Selfie-blog? Hvad er meningen?

Se nu bare dér: Picasso og Gux, Malaga, februar 2018

Godt spørgsmål, som man siger, når svaret svæver og bare ikke rigtig vil lande.

Da jeg fik tid, overvejede jeg at skrive en bog om det, jeg ved mest om: mig selv. En selfie-bog! Hvorfor ikke? I en tid hvor også meget jævne talenter udlever deres behov for selvudstilling i bedste sendetid, kunne det være fristende. Bare en lille en til familien og de nærmeste.

Nix, gider ikke. Til gengæld har jeg købt et domænenavn, guxen.dk, og med idé-og-streg-manden Jan Floor som teknisk fødselshjælper har jeg fået dette her netlegetøj. Guxenblog.dk!

Hvad den skal bruges til? Hmm, jeg kunne kalde bloggen, dagbogen .. whatever ..  “En selfie-optaget journalist og hans løgnehistorier”, men så ville du bare tro, at det kun er det, det er: løgnehistorier. Det er det ikke. Eller, ikke kun, i hvert fald. Hvad det så er for en størrelse, vil vise sig. Tidsfordriv? Terapi? Både og, men også en slags dagbog, et nostalgi-trip ned ad Memory Lane, mens der endnu er noget på hylderne. Så, en selfie-blog, måske?

Hvis du klikker dig lidt omkring, vil du også støde på helt private historier, rejseoplevelser, anmeldelser og omtaler af koncerter og hvad der ellers er faldet mig ind at skrive om. Jeg vil ikke påstå, at alt i denne blog er skrevet uden filter. Men jeg vil påstå, at filteret – kald det bare selvcensuren – er velovervejet i de få tilfælde, hvor jeg har fundet det bedst lige at klappe hesten, inden jeg lader tasterne gå amok.

Selfie-skuddet er fra Royal Arena, juli 2018, mens Karen og jeg venter på Paul Simon. 

Udgivet i Intro.